Persoonlijke coaching

lopen3

Persoonlijke coaching is een intensieve individuele begeleiding gericht op het ‘verbeteren’ van uw persoonlijk functioneren. Met ‘verbeteren’ bedoelen wij: voor uzelf prettiger en bevredigender en met meer effectiever resultaat in het leven staan. U wordt u meer bewust van uw eigen mogelijkheden en beperkingen en weet dit te combineren met de eigen doelstellingen.

QTS-Services helpt u om dit helder krijgen via verschillende individuele programma’s. Door gerichte stappen, gaan we op weg naar jouw optimale bloei. Je kwaliteiten en talenten zijn hiervoor de basis en je behoudt altijd de regie over je eigen groeiproces.

Hoe ziet een traject van coaching eruit

Als je met coach in zee gaat wil je natuurlijk wel weten met wie je te maken hebt. Een ‘goede klik’ met de coach is namelijk van essentieel belang voor het vertrouwen en het verloop van het coachgesprek. De beste manier om erachter te komen of er een ‘goede klik’ is, is uiteraard in een kennismakingsgesprek (30 minuten). Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt in overleg het meest passende traject bepaald en stemmen coach en cliënt af of zij samen verder willen gaan. Een gemiddeld coachingstraject duurt 8 tot 10 sessies. Tussen de sessies door is sprake van intensieve begeleiding op afstand. Wil je weten of coaching iets voor je is? Vraag dan een vrijblijvende intake aan.

Persoonlijke coaching is geschikt voor mensen die:

 • Hun functioneren willen optimaliseren in hun huidige, gewijzigde of nieuwe functie.
 • Hun persoonlijke belemmeringen in het functioneren willen onderzoeken.
 • Doelgericht willen werken aan het ontwikkelen van hun kwaliteiten, competenties en/of gedragsstijl.
 • Hun persoonlijke kracht effectief willen inzetten op hun werk.

Met persoonlijke coaching streven wij naar de volgende resultaten:

 • Een helder zelfbeeld van uw kwaliteiten, competenties en gedragsstijl in uw werk.
 • Inzicht in hoe uw huidige gedrag in uw werkomgeving overkomt.
 • Inzicht in uw persoonlijke belemmeringen en krachtbronnen, en concrete handvatten hoe hier mee om te gaan.
 • Effectiever communiceren en functioneren in uw werk.
 • Vitaliteit en plezier in uw werk en leven.

De werkwijze tijdens het coachingstraject is gebaseerd op de principes van ervarend leren en empowerment:

 • De praktijkervaringen en persoonlijke leerdoelen van de kandidaat zijn uitgangspunten bij de coaching.
 • Bewustwording en ontwikkeling van persoonlijke kracht en kwaliteiten vormen een continu aandachtspunt tijdens de begeleiding.

Hierbij worden nieuwe inzichten en ervaringen steeds geïntegreerd op alle zes de niveaus van welzijn.

Er wordt gebruik gemaakt van uiteenlopende methodieken, zoals opdrachten voor zelfonderzoek, creatieve werkvormen, Kernkwadranten, succesfactoranalyse, levenslijnen, Kolb, energiehuishouding, feedback geven en vragen. Voor meer informatie over de verschillende methodieken verwijzen wij u naar de pagina Methodieken

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u altijd een afspraak maken. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-53322191 of via info@qts-services.nl

Programma’s?